Tawaran Istimewa Dan Perubahan Nilai Mahar Ilmu

Sempena tahun ke-9 penubuhan blog Pusaka-ilmuanwali.blogspot.com yang ditubuhkan pada awal tahun 2009,pihak kami ingin merakamkan penghargaan yang tertinggi kepada pemahar keilmuan dan juga peminat ilmu ghaib kami melalui tawaran harga mahar ISTIMEWA khas untuk anda semua.Kami mempunyai ribuan pelanggan yang berurusan dengan kami yang kami jaga 'privasi' pembeli tanpa pemberitahuan tentang pembelian di atas sebab-sebab tertentu.Kami berpengalaman selama lebih 16 tahun dalam bidang spiritual dan mempunyai ramai penuntut dari negara Malaysia, Thailand, Singapura dan Brunei. Juga beberapa pelanggan dari negara Vietnam, Arab Saudi, Turkmenistan,Australia, Indonesia, Britain dan China.InsyaAllah barangan pesanan anda akan sampai paling awal sehari selepas pembayaran ilmu dibuat dan selewat-lewatnya 14 HARI jika tiada kesilapan teknikal ( untuk barangan umum ).Jika barangan khas terutamanya pengisian KHADAM maka tertakluk kepada tempoh masa pengisian dan urusan guru. InsyaAllah.

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pelanggan kami yang melayari blog ini. Sukacita dimaklumkan bahawa berkuat kuasa pada 15 Mei 2012, Pihak Pusaka Ilmuan Wali telah membuat penambahbaikan dan pertukaran nilai mahar bagi beberapa ilmu beserta barangan PERCUMA khas untuk pelanggan-pelanggan yang memaharkan ilmu dari kami. Sila layari blog kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini. Pihak kami juga ingin memaklumkan tentang penambahan kos pos mengikut kawasan anda, HANYA untuk mahar ilmu yang bernilai BAWAH RM100 sahaja. Berikut adalah maklumat penambahan kos tersebut :

1. Sabah dan Sarawak - Tambahan RM15 untuk kos pos
2. Singapura - Tambahan RM60 untuk kos pos
3. Brunei - Tambahan RM70 untuk kos pos

( Pihak kami HANYA menggunakan perkhidmatan PosLaju Pos Malaysia sahaja.PEMBELIAN anda melebihi RM100 maka kos pos adalah percuma )

Sebarang pertanyaan sila hubungi Tok Adi di talian 017-5959321 ( sms @ call ). Sekian, terima kasih.

MAHAR yang diletakkan untuk ilmu-ilmu di bawah adalah tetap. Tetapi di dalam sesetengah kes, bergantung juga kepada tahap masalah anda dan budi bicara guru ( Tok Adi ). InsyaAllah boleh menghubungi kami untuk maklumat selanjutnya jika ada kemusykilan.
Sekian, terima kasih.

Memandangkan terlalu ramai pelanggan kami di dalam dan luar negara yang memohon Tawaran Diskaun Untuk Keilmuan terpilih dilanjutkan maka dengan ini adalah dimaklumkan bahawa berkuat kuasa pada 1 Jun 2017 sehingga 31 Disember 2017, Pihak Pusaka Ilmuan Wali

telah membuat TAWARAN DISKAUN 20% - 50% UNTUK KEILMUAN TERPILIH SAHAJA!!!
Untuk ahli baru, hanya sertai blog kami dan anda turut mendapat tawaran hebat ini. Hanya klik " join " di item Followers yang terdapat di sebelah kanan blog kami dan anda terus akan menikmati tawaran terhebat kami ini.Sila maklumkan penyertaan anda kepada kami semasa ingin memaharkan barangan kami.

1.Pihak Pusaka-Ilmuanwali Tidak berminat untuk berurusan dengan ‘ broker-broker ’ atau orang tengah dan sesiapa sahaja yang berkait dengan urusan BARANG KEBAL UMUM ATAU KEBAL KULIT, BARANG TEMBUS PANDANG, DELIMA MERAH AIR ( AZIMAH MERAH DELIMA ), GELIGA EMBUN HALIMUNAN DALAM AIR, KERIS BASAH, KERIS BERDIRI, KERIS BERGERAK dan sebagainya. Jika adapun Pusaka-Ilmuanwali memaharkan keilmuan seumpama ini, maka pihak yang HANYA kami mengalu-alukan adalah PEMBELI ATAU PEMAHAR SAHAJA. InsyaAllah barulah urusan boleh dilakukan dengan sebaik-baiknya.

2.Pihak Pusaka-Ilmuanwali tidak berminat dengan sebarang urusan ‘ tarik duit ’, pulihkan duit tarik, pulihkan emas tarik, pulihkan duit hancur dan berkara-perkara yang seumpamanya. Pihak Pusaka-Ilmuanwali mempunyai sebab tersendiri untuk menetapkan pendirian ini.

3.Pihak Pusaka-Ilmuanwali juga tidak menawarkan Ilmu yang menggalakkan maksiat berlaku secara berleluasa iaitu Ilmu Menurun Nombor Ekor atau Berjudi, Ilmu Pengasihan untuk 'Gay' atau 'Lesbian' dan Khadam Pengasihan atau Pelarisan Bersifat 'HITAM'. Pihak kami mempunyai pendirian yang kukuh tentang hal ini.

4.Akhir sekali, pihak Pusaka-Ilmuanwali juga tidak akan melayan dan tidak berminat untuk menjadi tempat bertanya kepada individu yang memaharkan keilmuan mistik dari sumber yang tidak ada kaitan dengan pihak Pusaka-Ilmuanwali sendiri. Melainkan untuk proses penambahbaikan dan pemulihan kekuatan barangan mistik itu sendiri. Mahar atas usaha tersebut akan dimaklumkan pihak kami setelah mendapat persetujuan hasil perbincangan dengan individu yang berminat untuk melakukan proses ini. InsyaAllah.

12.31.2009

PENGISIAN ILMU PERUBATAN ISLAM TAHAP GURU





( FIDYAH : RM1500 )
*untuk yang sudah mengambil Tahap Dasar ( Ilmu Perubatan Islam ) Hanya bayar RM1000 sahaja. 


MAHAR TAWARAN DARI 25 DISEMBER 2015 - 31 MAC 2016

( potongan 20% ) : RM1200 percuma Minyak Pancaran  Nur 9 Aura 9 botol kecil + Kapsul Perkasa Aura + Batu Hijau Tahap Guru Perubatan + Minyak Zaffaran Alam Ghaib sebotol kecil  ) 

Dengan redha ilahi kami akan perturunkan kepada anda yang berminat, Ilmu Perubatan Tahap Guru yang mana pengisian dan keberkesanan pengubatan yang akan anda lakukan serta hasilnya adalah lebih baik dari tahap biasa dan berpanjangan dengan izin Allah. Antara ilmu-ilmu yang akan kami perturunkan kepada anda:
1) Ilmu Doa Nurun Nurbuwah
- Ilmu yang mana suatu ketika dahulu setelah Rasulullah S.A.W selesai solat Subuh dan duduk bersama para sahabat, Jibrail a.s. telah diutuskan oleh Allah untuk membawa Doa Nurun Nurbuwah ini. Sangat banyak khasiatnya iaitu untuk menang dalam perbicaraan, memakbulkan doa, pendinding diri yang kuat, menjauhkan sihir, menawarkan sihir, melihat benda-benda ghaib, menolak segala energi negative iaitu santau, sihir, teluh, tenung dan sebagainya, awet muda, pesona diri memancar hebat, berwibawa, menyampaikan hajat yang penting dan sulit, bermimpi berjumpa dengan para rasul dan nabi, berjumpa dengan khadam ratu jin, menyembuhkan penyakit ringan dan berat secara fizikal dan spiritual, mengembalikan orang lari dari rumah, pengasihan ampuh dan berkesan, mengatasi lemah syahwat, ubat dari penyakit gangguan ghaib dan pelbagai lagi keistimewaan dan kelebihan yang tidak dapat diterangkan di sini.
2) Ilmu mencari pencuri, melihat pencuri, menangkap dan mengembalikan barang yang dicuri.
3) Ilmu mengisi hikmat pada senjata dan benda yang ingin dijadikan alat terapi atau perubatan.
4) Ilmu menjurus musuh dari jarak jauh.
5) Ilmu Pengubatan Inti Cakra / Prana.
6) Ilmu Memindahkan Makhluk Halus.
7) Ilmu Kunci Teropong Ghaib
8) Ilmu Ibu Jampi dan Amalan Tahu Rahsia
- Sangat sesuai untuk dijadikan pegangan para perawat.
9) Ilmu Ibu Al-Fatihah
- Ilmu yang langka dan mempunyai rahsia tersendiri khasiat Al-fatihah.
10) Ilmu Menyembuhkan Orang Kerasukan Jin dan Syaitan
- Cara yang mudah dan cepat untuk menyedarkan orang yang terkena rasukan makhluk halus.
11) Ilmu Amalan Pagar Diri Ampuh
- Amalan untuk benteng diri perawat dari gangguan makhluk halus dan sihir yang kuat.
12) Ilmu Amalan Mohon Kekayaan
13) Ilmu Putar Giling / Panggil Balik Orang lari
14) Ilmu Membuat Minyak Pengasihan
15) Ilmu Menyembuhkan Sihir
16) Ilmu Kharisma Agung
17) Ilmu Tolak Santau, Sihir, Guna-guna dan sebagainya.
18) Ilmu Kunci Bismillah
19 ) Ilmu Mengisi Kekuatan kepada Batu Permata
20) Ilmu Buang Susuk
- Boleh digunakan untuk membuang sebarang jenis susuk. InsyaAllah.
21) Ilmu Alin Telur
- Ilmu memindahkan penyakit ke telur ayam dan boleh dilihat dengan mata kasar apakah jenis penyakit yang dihidapi oleh pesakit. InsyaAllah.
22) Ilmu Mengembalikan Sihir
-Ilmu yang diamalkan untuk menghentikan perbuatan sihir dan perubatan jahat manusia yang bersekongkol dengan Jin, iblis dan Syaitan.
23) Pengisian Ilmu Baja
-Khas untuk mendapat kelebihan seperti pagar diri dan rumah, tidak dapat dilihat lawan, pukulan jarak jauh, pengasihan, kewibawaan, aman dari sihir, makhluk halus dan ilmu hitam, melancarkan rezeki dan membuat suara jadi lunak. InsyaAllah.
24) Ilmu 30 Titik Ghaib Tubuh
- Ilmu yang sangat langka dan sukar ditemui. Rahsia Huruf Alif sehingga ke Ya yang berkaitan dengan tubuh manusia dan mengenal Malaikat Pengawalnya. InsyaAllah.
25) Ilmu Penyembuhan Prana Dengan Kristal
26) Ilmu Merdu Suara
27) Ilmu Pengubatan Gurah
Dan Pelbagai lagi ilmu dan pengisian yang berguna kepada mereka yang benar-benar ingin mendalami Ilmu Perubatan dan Ilmu-ilmu ghaib hakiki yang bersandarkan kepada Allah dan Warisan leluhur serta wali-wali Allah. InsyaAllah anda akan diajarkan, diisi dan diberikan pengijazahan serta kunci amalan untuk menjadi seorang yang benar-benar berilmu pada tahap GURU. Setelah selesai tempoh tertentu anda boleh terus mengijazahkan ilmu-ilmu tersebut kepada mereka yang berminat. InsyaAllah.

** Pengisian boleh dilakukan secara terus ( berjumpa dengan Syeikh ) dan secara jarak jauh **
InsyaAllah.

BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN ATAS NAMA
“ AHMAD HAFIZUDDIN LUTFI BIN KADIR ”
~ PENGURUS KEWANGAN SYARIKAT~
( PILIH MANA-MANA SATU AKAUN YANG MEMUDAHKAN PROSES PEMBAYARAN ANDA )

NO
NAMA BANK
NOMBOR AKAUN
1.
MAYBANK
1630-1948-3075
2.
BSN
11105-29-00004105-4
3.
AMBANK
161-002-002698-0
4.
PUBLIC BANK
4-8714073-17
5.
TABUNG HAJI
630501048356540
6.
CIMB BANK
1305-0003830-20-8
7.
RHB BANK
1-13056-0008203-1
SELEPAS SELESAI URUSAN PEMBAYARAN, SILA HANTARKAN BUTIRAN TENTANG PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS MELALUI ( CEK/BANK-IN@DEPOSIT ) MELALUI 2 LANGKAH BERIKUT:
1) SMS KE NOMBOR: 017-5959321
2) SMS NAMA PENUH BIN AYAH DAN IBU, TARIKH LAHIR DAN ALAMAT RUMAH SERTA BARANG YANG DIPESAN
SELEPAS ITU KAMI AKAN MEMAKLUMKAN KEPADA ANDA PROSES SETERUSNYA SEHINGGA BARANG SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA. INSYAALLAH.

** ILMU INI ADALAH ILMU YANG BERSANAD DAN PENGASAS BLOG YAKNI SYEIKH MUHAMMAD SOLIHEN MEMPUNYAI GURU YANG SAH DALAM MENGAMALKAN ILMU INI. ILMU INI BUKAN DIAMBIL DARI MANA-MANA BLOG ATAU BELAJAR MELALUI GOOGLE SEBAGAIMANA ADA PIHAK YANG MENABURKAN FITNAH TERHADAP PENGASAS BLOG SEJAK 2@3 TAHUN KEBELAKANGAN INI.HARAP MAKLUM DAN TERIMA KASIH**

BAYARAN

BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN ATAS NAMA

“ AHMAD HAFIZUDDIN LUTFI BIN KADIR ”

~ PENGURUS KEWANGAN SYARIKAT~

( PILIH MANA-MANA SATU AKAUN YANG MEMUDAHKAN PROSES PEMBAYARAN ANDA )


NO

NAMA BANK

NOMBOR AKAUN

1.

MAYBANK

1630-1948-3075

2.

BSN

11105-29-00004105-4

3.

AMBANK

161-002-002698-0

4.

PUBLIC BANK

4-8714073-17

5.

TABUNG HAJI

630501048356540

6.

CIMB BANK

1305-0003830-20-8

7.

RHB BANK

1-13056-0008203-1

SELEPAS SELESAI URUSAN PEMBAYARAN, SILA HANTARKAN BUTIRAN TENTANG PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS MELALUI ( CEK/BANK-IN@DEPOSIT ) MELALUI 2 LANGKAH BERIKUT:

1) SMS KE NOMBOR: 017-5959321

2) SMS NAMA PENUH BIN AYAH DAN IBU, TARIKH LAHIR DAN ALAMAT RUMAH SERTA BARANG YANG DIPESAN

SELEPAS ITU KAMI AKAN MEMAKLUMKAN KEPADA ANDA PROSES SETERUSNYA SEHINGGA BARANG SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA. INSYAALLAH.

HUBUNGI KAMI

Sebarang pertanyaan boleh menghubungi terus kami melalui panggilan atau SMS di talian :

017-5959321
(MASTER REIKI Tabib Tok Adi )
24 JAM InsyaAllah