Tawaran Istimewa Dan Perubahan Nilai Mahar Ilmu

Sempena tahun ke-9 penubuhan blog Pusaka-ilmuanwali.blogspot.com yang ditubuhkan pada awal tahun 2009,pihak kami ingin merakamkan penghargaan yang tertinggi kepada pemahar keilmuan dan juga peminat ilmu ghaib kami melalui tawaran harga mahar ISTIMEWA khas untuk anda semua.Kami mempunyai ribuan pelanggan yang berurusan dengan kami yang kami jaga 'privasi' pembeli tanpa pemberitahuan tentang pembelian di atas sebab-sebab tertentu.Kami berpengalaman selama lebih 16 tahun dalam bidang spiritual dan mempunyai ramai penuntut dari negara Malaysia, Thailand, Singapura dan Brunei. Juga beberapa pelanggan dari negara Vietnam, Arab Saudi, Turkmenistan,Australia, Indonesia, Britain dan China.InsyaAllah barangan pesanan anda akan sampai paling awal sehari selepas pembayaran ilmu dibuat dan selewat-lewatnya 14 HARI jika tiada kesilapan teknikal ( untuk barangan umum ).Jika barangan khas terutamanya pengisian KHADAM maka tertakluk kepada tempoh masa pengisian dan urusan guru. InsyaAllah.

Assalamualaikum dan salam sejahtera diucapkan kepada semua pelanggan kami yang melayari blog ini. Sukacita dimaklumkan bahawa berkuat kuasa pada 15 Mei 2012, Pihak Pusaka Ilmuan Wali telah membuat penambahbaikan dan pertukaran nilai mahar bagi beberapa ilmu beserta barangan PERCUMA khas untuk pelanggan-pelanggan yang memaharkan ilmu dari kami. Sila layari blog kami untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang perkara ini. Pihak kami juga ingin memaklumkan tentang penambahan kos pos mengikut kawasan anda, HANYA untuk mahar ilmu yang bernilai BAWAH RM100 sahaja. Berikut adalah maklumat penambahan kos tersebut :

1. Sabah dan Sarawak - Tambahan RM15 untuk kos pos
2. Singapura - Tambahan RM60 untuk kos pos
3. Brunei - Tambahan RM70 untuk kos pos

( Pihak kami HANYA menggunakan perkhidmatan PosLaju Pos Malaysia sahaja.PEMBELIAN anda melebihi RM100 maka kos pos adalah percuma )

Sebarang pertanyaan sila hubungi Tok Adi di talian 017-5959321 ( sms @ call ). Sekian, terima kasih.

MAHAR yang diletakkan untuk ilmu-ilmu di bawah adalah tetap. Tetapi di dalam sesetengah kes, bergantung juga kepada tahap masalah anda dan budi bicara guru ( Tok Adi ). InsyaAllah boleh menghubungi kami untuk maklumat selanjutnya jika ada kemusykilan.
Sekian, terima kasih.

Memandangkan terlalu ramai pelanggan kami di dalam dan luar negara yang memohon Tawaran Diskaun Untuk Keilmuan terpilih dilanjutkan maka dengan ini adalah dimaklumkan bahawa berkuat kuasa pada 1 Jun 2017 sehingga 31 Disember 2017, Pihak Pusaka Ilmuan Wali

telah membuat TAWARAN DISKAUN 20% - 50% UNTUK KEILMUAN TERPILIH SAHAJA!!!
Untuk ahli baru, hanya sertai blog kami dan anda turut mendapat tawaran hebat ini. Hanya klik " join " di item Followers yang terdapat di sebelah kanan blog kami dan anda terus akan menikmati tawaran terhebat kami ini.Sila maklumkan penyertaan anda kepada kami semasa ingin memaharkan barangan kami.

1.Pihak Pusaka-Ilmuanwali Tidak berminat untuk berurusan dengan ‘ broker-broker ’ atau orang tengah dan sesiapa sahaja yang berkait dengan urusan BARANG KEBAL UMUM ATAU KEBAL KULIT, BARANG TEMBUS PANDANG, DELIMA MERAH AIR ( AZIMAH MERAH DELIMA ), GELIGA EMBUN HALIMUNAN DALAM AIR, KERIS BASAH, KERIS BERDIRI, KERIS BERGERAK dan sebagainya. Jika adapun Pusaka-Ilmuanwali memaharkan keilmuan seumpama ini, maka pihak yang HANYA kami mengalu-alukan adalah PEMBELI ATAU PEMAHAR SAHAJA. InsyaAllah barulah urusan boleh dilakukan dengan sebaik-baiknya.

2.Pihak Pusaka-Ilmuanwali tidak berminat dengan sebarang urusan ‘ tarik duit ’, pulihkan duit tarik, pulihkan emas tarik, pulihkan duit hancur dan berkara-perkara yang seumpamanya. Pihak Pusaka-Ilmuanwali mempunyai sebab tersendiri untuk menetapkan pendirian ini.

3.Pihak Pusaka-Ilmuanwali juga tidak menawarkan Ilmu yang menggalakkan maksiat berlaku secara berleluasa iaitu Ilmu Menurun Nombor Ekor atau Berjudi, Ilmu Pengasihan untuk 'Gay' atau 'Lesbian' dan Khadam Pengasihan atau Pelarisan Bersifat 'HITAM'. Pihak kami mempunyai pendirian yang kukuh tentang hal ini.

4.Akhir sekali, pihak Pusaka-Ilmuanwali juga tidak akan melayan dan tidak berminat untuk menjadi tempat bertanya kepada individu yang memaharkan keilmuan mistik dari sumber yang tidak ada kaitan dengan pihak Pusaka-Ilmuanwali sendiri. Melainkan untuk proses penambahbaikan dan pemulihan kekuatan barangan mistik itu sendiri. Mahar atas usaha tersebut akan dimaklumkan pihak kami setelah mendapat persetujuan hasil perbincangan dengan individu yang berminat untuk melakukan proses ini. InsyaAllah.

3.05.2012

Ilmu Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s.

Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s.  adalah merupakan RAJA sekalian jenis Asma’ yang merupakan KUNCI dan intipati kepada segala macam jenis ilmu kesaktian linuwih. Dikalangan ahli ilmu hikmah Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s. dipercayai sebagai RAJA atau MUTIARA dari ilmu kesaktian. Ini kerana bila ilmu ini digunakan dapat mengeluarkan keajaiban atau karomah seterusnya mengeluarkan daya ghaibnya yang luar biasa diluar kebiasaan hukum alam. Yang mana khasiat dari ilmu ini pelbagai fungsi untuk keperluan apa saja tergantung dari niat sang pembacanya. Jadi dengan memiliki ilmu Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s. seperti telah memiliki ribuan ilmu dengan khasiat yang berbeza-beza.Kekuatan karomah ghaibnya sangat luar biasa, dan termasuk ilmu langka ( kuno ) yang pelbagai  fungsi. Bermaksud ilmu ini dapat dipergunakan untuk segala macam keperluan. Didalamnya terkumpul beragam khasiat ilmu kesaktian kelas tinggi,yang terbukti nyata dan dapat dirasai kesannya.Tak hairanlah jika ada yang berpendapat, bahawa memiliki ilmu satu ini bagaikan mewarisi seribu macam ilmu kesaktian yang sangat ampuh.Cukup satu Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s. ini, sudah mewakili ribuan ilmu kelas atas yang cukup dahsyat dengan ribuan kegunaan. Hebatnya lagi, Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s. bersifat siap pakai, dapat langsung difungsikan tanpa perlu ditirakati atau dipuasai terlebih dahulu, serta bukan berbentuk isim, gembolan, benda pusaka,azimat atau barangan seumpamanya. Setiap kali diperlukan, cukup dengan mengucapkan beberapa kata khusus yang sangat pendek, singkat dan mudah diingat. Sifatnya pun kekal atau untuk seumur hidup.Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s.ini merupakan ilmu kuno yang usianya dianggarkan telah mencapai kurang lebih 5000 tahun. Menurut riwayatnya, Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s. luar biasa ini merupakan salah satu ilmu ghaib yang dimiliki oleh Nabi Khidir AS. (Bulya Ibnu Mulkani Ibnu Nuh Ibnu Sam ) , seorang Nabi yang dipercayai telah wujud sejak zaman Nabi Musa dan hingga sekarang masih hidup serta diantara tugasnya adalah sebagai penjaga air dan Maharaja di alam laut. Di antara lain khasiat  Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s.ialah :

    1.  Mengisi Asma’ dan sejenisnya agar ampuh.
    2.  Menghentam musuh dari jarak jauh.
    3.  Mengisi dan memasak kekuatan pada orang lain.
    4.  Meneutralkan racun dan sejenisnya, baik di dalam makanan dan minuman.
    5.  Mendapat kepercayaan dari orang kenamaan.
    6.  Memaksa pencuri agar mengembalikan barang telah dicurinya.
    7.  Mempertajamkan indera ke-enam.
    8.  Mempengaruhi fikiran orang lain.
    9.  Mendatangkan seseorang dari jarak jauh/puter giling sukma.
    10.Pengubatan jarak jauh
    11.Kuat seks kurang lebih 1 jam
    12.Mengubah rasa makanan dan minuman
    13.Menutup sesuatu tempat agar kelihatan sepi atau tutup.
    14.Untuk ketenangan batin
    15.Memperkuatkan  Aura dan cakra tubuh manusia
    16.Mengatasi kenderaan yang meragam/mogok
    17.Mengeluarkan segala jenis susuk apapun
    18.Mengatasi anak yang degil/nakal/keras kepala (pelembut hati)
    19.Menarik rezeki dari berbagai penjuru
    20.Meningkatkan hasil penangkapan ikan ketika memancing
    21.Saat terdesak/kecemasan dapat mengirim SMS tanpa kredit.
    22.Menghilangkan gementar atau gugup ketika  menghadapi orang ramai.
    23.Insya Allah boleh memberi kemenangan dalam perbicaraan di mahkamah.
    24.Mempercepat kenaikan pangkat/jabatan/karier.
    25.Meneutralkan rasa panas akibat tersiram air panas/minyak goreng.
    26.Mempercepat surutnya air banjir.
    27.Mengeraskan kulit telur (sukar diremukkan/dipecahkan dengan tangan)
    28.Memiliki kemampuan memindahkan penyakit ke dalam tidur.
    29.Mengisi kekebalan melalui media air
    30.Boleh memenangi pertandingan kuiz.
    31.Mengusir tikus dari rumah.
    32.Mengatasi kejahatan jiran tetangga yang melampaui batas.
    33.Melancarkan perpanjangan kontrak kerja.
    34.Membuat pancit/pecahkan tayar kenderaan tanpa sentuh(dibuat mogok)
    35.Sarana pemanggilan ghoib siapa saja (Ilmu penarik sukma).
    36.Mampu seorang diri menghadapi pihak lawan sebanyak empat puluh orang.
    37.Mampu seorang diri menghadapi serangan fizikal satu kampung.
    38.Anti cukur/Anti Hiris/kebal kulit.
    39.Musuh dibuat lumpuh hanya dengan tiupan  mulut.
    40.Daya Hipnotis Tingkat Istimewa.
    41.Pisahkan Orang Ketiga (PIL/WIL)
    42.Pengasihan Dahsyat.
    43.Jual Tanah,Kebun dan rumah agar cepat laku.
    44.Mengisi Kekebalan
    45.Mengisi Aura Mahabbah untuk kecantikan/ketampanan.
    46.Menyedut benda dari alam ghaib.
    47.Mengubati haiwan sakit.
    48.Agar terlepas dari hukuman penjara (jika benar-benar tidak bersalah).
    49.Mempermudah mendapat keturunan/anak.
    50.Memenangkan pemilihan ketua kampung,Temenggung dan Gabenor.
    51.Benteng ampuh dari serangan jin dan manusia.
    52.Meredakan orang bertengkar.
    53.Ucapannya makbul ( masin mulut )
    54.Membakar Raja / Ratu Jin.
    55.Melenyapkan energi negatif yang sudah mengganggu manusia.
    56.Mengisi air untuk keselamatan zahir batin ( perubatan dan pendinding ).
    57.Membebaskan gaman dan ajian dari gangguan khodam jin jahat.
    58.Menolong orang dari jarak jauh.
    59.Mendatangkan angin.
    60.Mengisi kekebalan melalui media gotri.
    61.Menyuburkan tanaman/terhindar dari serangan hama.
    62.Boleh SMS walau tanpa jaringan.
    63.Anti Cukur Rambut.
    64.Merukunkan dua isteri.
    65.Melipat gandakan daya tahan tubuh.
    66.Selamat melintasi kobaran api.
    67.Terawangan
    68.Mengekalkan kedudukan suatu jabatan/posisi.
    69.Pengasihan umum dan khusus.
    70. Keberanian Luar Biasa.
    71.Kewibawaan Tingkat Tinggi
    72.Pelarisan usaha apa saja.
    73.  Meredam Amarah orang lain
    74.  Kekuatan Pukulan Tangan Luar Biasa
    75.  Anti Pukulan Tangan dan Benda Tumpul
    76.  Gertakan membuat lawan tunggang langgang.
    77.  Pengamal nampak seperti raksasa saat akan dibelasah /pergaduhan /pertengkaran/perkelahian.
    78.  Menutup luka agar tidak berdarah.
    79.  Mudah mendapat pinjaman wang dan hal berkaitan kewangan
    80.  Menolong yang sulit mati akibat ilmu ghaib.
    81.  Dalam keadaan terdesak,menaiki kenderaan umum tanpa bayaran.
    82.  Kekuatan Fizik – Tidak Mudah Lelah
    83.  Meningkatkan Kekuatan Ilmu Yang Ada menjadi lebih ampuh.
    84.  Melumpuhkan Kesaktian Ilmu Lawan.
    85.  Selamat Dari Senjata Tajam, Senjata Api dan Ledakan Bom.
    86.  Selamat dari Kecelakaan Darat,Laut dan Udara.
    87.  Menundukkan Musuh.
    88.  Menagih Hutang agar lancar.
    89.  Meluluhkan hati seseorang.
    90.  Pulihkan Tanah yang keras.
    91.  Pulihkan Tanah yang di tanam sihir/barang hikmat.
    92.  Menangkal Sihir,Teluh,Tenung,Santet,Hipnotis dan Ilmu Gendam.
    93.  Ditakuti/disegani segala macam makhluk halus,jin,setan,hantu dan lain-lain.
    94.  Mengubati orang kerasukan/histeria,terkena guna-guna, penyakit medik dan non-medik.
    95.  Pagar Rumah, Kedai dan lain-lain.
    96.  Menghentikan badai/rebut atau angin puting beliung.
    97.  Menghentikan ombak yang ganas.
    98.  Menjinakkan Haiwan yang ganas.
    99.  Usir Tamu yang tak di undang atau rusuhan.
    100.Pawang Hujan – Usir Hujan/Mendung.
    101.Mendatangkan Hujan.
    102.Agar Di sayangi oleh majikan.
    103.Memudah wanita yang akan melahirkan.
    104.Penglimunan(tidak kelihatan apabila dalam keadaan terdesak).
    105.Segala sihir, niat jahat dan ilmu hitam akan kembali kepada pengirimnya
    106.Dan masih banyak lagi tergantung niat dan tujuan.

DAN MASIH BANYAK LAGI KHASIAT yang dapat anda rasakan dengan IZIN ALLAH. Bagi yang berminat dan mempunyai niat yang baik dan suka menolong sesama kami ijazah dengan ikhlas keilmuan ini.

Kaedah/Petunjuk mempelajari Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s.

Perlu diketahui bahawa setiap guru ternyata memiliki tatacara yang berbeza-beza dalam menurunkan ilmu ini. Menurut saya dan guru-guru yang mengijazahkan ilmu ini kepada saya, ilmu ini boleh dimiliki oleh siapa saja,tidak mengira peringkat usia (sebaiknya sudah akil baligh), semua golongan, status, darjat, keturunan dan sebagainya. Lelaki atau Perempuan (Ilmu Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s. ini hanya untuk orang Islam sahaja). Tidak boleh ditulis dan dibaca secara jelas di depan orang yang bukan ahlinya, ilmu ini dikelaskan dalam ILMU SIRR yakni ILMU RAHSIA.Penurunan ilmu secara lisan SAHAJA. Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s. cukup dihafalkan dalam 7 hari diluar rumah sebaik-baiknya di tepi pantai. Tanpa wajib puasa atau tirakat lainnya.Setelah dihafalkan dan dihayati, ilmu siap untuk digunakan.PROGRAM ASMA’ KAROMAH GHOIBUL NABI ALLAH KHIDIR A.S.
( PENGISIAN SECARA LANGSUNG ATAU JARAK JAUH )

Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s.
Tahap Dasar (hanya untuk diri sendiri) Yuran Kursus: RM777.25
( Percuma Minyak Mandian Ghoibul Khidir a.s - 3 botol + Kapsul Khas Ilmu ini )

Tahap Istimewa ( Untuk Ahli Perubatan, Paranormal dan Jurusembuh ) Yuran kursus: RM1500
( Percuma Minyak Mandian Ghoibul Khidir a.s - 3 botol, Kapsul Khas Ilmu ini, Madu Asma' 1001 Hikmat, Kapsul Bio-Energi Pusaka Alam 3 biji dan Minyak Aura 9 Pancaran Nur 9 botol  )

Tahap Sesepuh ( Sempurna untuk diijazahkan kepada orang lain ilmu ini) Yuran Kursus: RM2500          
(Percuma Minyak Mandian Ghoibul Khidir a.s - 3 botol, Kapsul Khas Ilmu ini, Madu Asma' 1001 Hikmat, Kapsul Bio-Energi Pusaka Alam 3 biji, Minyak Aura 9 Pancaran Nur 9 botol dan Batu Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s. yang sudah ditapakan, ditirakatkan dan diisikan Hikmat Serapan Karomah Nabi Allah Khidir a.s  selama 41 Hari untuk 1001 hajat anda )

 Program ini boleh diambil satu-persatu atau sekaligus mengikut kemampuan anda. Kekuatan Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s. setiap tahap bila digabungkan kekuatan energi dan Auranya akan semakin kuat dan sangat dahsyat dan Aura Pengamalnya akan semakin tebal dan hebat serta mantap,kehidupan semakin sukses,selalu beruntung,mudah segala urusan dan 1001 kelebihan yang akan dialami sendiri oleh pengamalnya. Bukanlah untuk dipromosikan tetapi sangat rugi bila tidak mengambil peluang keemasan ini untuk mempelajari keilmuan yang telah terbukti sangat-sangat ampuh, sangat mustajab, sangat mujarab (ini bukan sekadar iklan) tapi benar-benar akan dirasakan oleh pengamalnya walau bagi yang tidak percaya sekalipun, karomah kekuatan ilmu ini akan memancar keluar menarik hajat menjadi realiti mengikut niat dan fikiran pengamalnya.

Pihak Pusaka Alam2U menawarkan pengijazahan dan pengisian langsung (menjamin sebatinya asmak dengan roh, jasad dan semangat ). Tidak sekadar pengijazahan saja yang banyak ditawarkan di web atau majalah. Insya Allah karomah ilmunya dapat dibuktikan serta merta selepas pengisian, akan tetapi meskipun siap pakai agar lebih mantap sebaiknya diwiridkan dulu selama 7 malam berturut-turut untuk peningkatan kekuatan energi Asma’ Karomah Ghoibul Nabi Allah Khidir a.s. ke tahap tanpa batasan dengan Izin Allah. InsyaAllah.

BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN ATAS NAMA
“ AHMAD HAFIZUDDIN LUTFI BIN KADIR ”
~ PENGURUS KEWANGAN SYARIKAT~
( PILIH MANA-MANA SATU AKAUN YANG MEMUDAHKAN PROSES PEMBAYARAN ANDA )

NO
NAMA BANK
NOMBOR AKAUN
1.
MAYBANK
1630-1948-3075
2.
BSN
11105-29-00004105-4
3.
AMBANK
161-002-002698-0
4.
PUBLIC BANK
4-8714073-17
5.
TABUNG HAJI
630501048356540
6.
CIMB BANK
1305-0003830-20-8
7.
RHB BANK
1-13056-0008203-1
SELEPAS SELESAI URUSAN PEMBAYARAN, SILA HANTARKAN BUTIRAN TENTANG PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS MELALUI ( CEK/BANK-IN@DEPOSIT ) MELALUI 2 LANGKAH BERIKUT:
1) SMS KE NOMBOR: 017-5959321
2) SMS NAMA PENUH BIN AYAH DAN IBU, TARIKH LAHIR DAN ALAMAT RUMAH SERTA BARANG YANG DIPESAN
SELEPAS ITU KAMI AKAN MEMAKLUMKAN KEPADA ANDA PROSES SETERUSNYA SEHINGGA BARANG SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA. INSYAALLAH.

** ILMU INI ADALAH ILMU YANG BERSANAD DAN PENGASAS BLOG TABIB TOK ADI MEMPUNYAI GURU YANG SAH DALAM MENGAMALKAN ILMU INI. ILMU INI BUKAN DIAMBIL DARI MANA-MANA BLOG ATAU BELAJAR MELALUI GOOGLE SEBAGAIMANA ADA PIHAK YANG MENABURKAN FITNAH TERHADAP PENGASAS BLOG SEJAK 2@3 TAHUN KEBELAKANGAN INI.HARAP MAKLUM DAN TERIMA KASIH**

BAYARAN

BAYARAN HENDAKLAH DIBUAT KE AKAUN ATAS NAMA

“ AHMAD HAFIZUDDIN LUTFI BIN KADIR ”

~ PENGURUS KEWANGAN SYARIKAT~

( PILIH MANA-MANA SATU AKAUN YANG MEMUDAHKAN PROSES PEMBAYARAN ANDA )


NO

NAMA BANK

NOMBOR AKAUN

1.

MAYBANK

1630-1948-3075

2.

BSN

11105-29-00004105-4

3.

AMBANK

161-002-002698-0

4.

PUBLIC BANK

4-8714073-17

5.

TABUNG HAJI

630501048356540

6.

CIMB BANK

1305-0003830-20-8

7.

RHB BANK

1-13056-0008203-1

SELEPAS SELESAI URUSAN PEMBAYARAN, SILA HANTARKAN BUTIRAN TENTANG PEMBAYARAN SEPERTI DI ATAS MELALUI ( CEK/BANK-IN@DEPOSIT ) MELALUI 2 LANGKAH BERIKUT:

1) SMS KE NOMBOR: 017-5959321

2) SMS NAMA PENUH BIN AYAH DAN IBU, TARIKH LAHIR DAN ALAMAT RUMAH SERTA BARANG YANG DIPESAN

SELEPAS ITU KAMI AKAN MEMAKLUMKAN KEPADA ANDA PROSES SETERUSNYA SEHINGGA BARANG SELAMAT SAMPAI KE TANGAN ANDA. INSYAALLAH.

HUBUNGI KAMI

Sebarang pertanyaan boleh menghubungi terus kami melalui panggilan atau SMS di talian :

017-5959321
(MASTER REIKI Tabib Tok Adi )
24 JAM InsyaAllah